Avís Legal

Queda prohibida la reproducció, copia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altre activitat que es pugui fer amb el contingut d’aquesta pàgina web, que necessitarà sempre la autorització expressa de METEOR. S’avisa expressament que aquestes activitats estan castigades per la legislació vigent en materia de propietat intel·lectual.

METEOR no es responsabilitza de la mala utilització dels continguts d’aquesta pàgina web per part de l’usuari.

METEOR no es responsabilitza de cap informació no continguda en aquesta pàgina web i, per tant, no elaborada directament i sota el control de METEOR o no publicada amb el seu nom. Concretament, METEOR no respon del contingut i la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb les pàgines web de METEOR.

METEOR es reserva el dret d’actualitzar els continguts d’aquesta pàgina web quan vulgui, i també d’eliminar-los i de limitar o impedir el seu accés, de forma temporal o definitiva.

Quan sigui necessaria la utilització d’una contrasenya o un nom d’usuari per accedir a algun servei contingut a aquesta pàgina web, l’usuari s’obliga a mantenir-la en secret i fer un ús diligent d’ella. En cas de pèrdua o utilització negligent de la contrasenya, l’usuari respondrà de la utilització que hagin pogut fer terceres persones d’ella.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa:

Nom: METEOR

Denominació social: METEOR TRANSPORT URGENT, S.L.

NIF/CIF: B-59113415
Domicili social: Avd. Mare de Deu de Bellvitge 262 L’Hospitalet de Llobregat 08907
Telèfon: 93 336 66 66
Direcció correu electrònic: info@meteor.es