Sobre Meteor

Un personal altament qualificat dóna resposta inmediata a les seves necessitats.

Sobre Meteor

Transport urgent de paqueteria y missatgeria

METEOR avalats per 27 anys en el sector de la gestió, transport i distribució de documents i petita paqueteria, li ofereix una garantia de SERVEI EFICAÇ I SEGUR.

La nostra empresa està especialitzada en la gestió i tramesa de documents i paqueteria tant dins del mateix dia com al dia següent, pel que contem amb una flota de vehicles lleugers, permetent-nos així desenvolupar el servei àgil i dinàmic que ens caracteritza.

Actualment el sector de la missatgeria duu a terme un paper clau en les relacions entre empreses, a Meteor en som conscients i sabem la complexitat d’aquestes relacions. Així, coneixedors de les necessitats específiques del seu sector, sabem que el nostre servei s’ajusta a les seves exigències.

Servei personalitzat

Oferim un servei porta a porta i un tracte personalitzat i introduim la vessant humana de la missatgeria, tracte que vosté mereix i que nosaltres estem orgullosos d’oferir-li.

En aquests moments en que la imatge és un valor afegit, i sabedors de la importància d’oferir serietat, disciplina i uniformitat, tot el nostre personal va uniformat i equipat amb telefonia mòbil.

Noves tecnologies

Meteor mitjançant la nostra incorporació al món de les noves tecnologies, ens permet oferir-li importants avenços dins del sector de missatgeria i paqueteria.

Un exemple d’això és poder visualitzar els comprovants d’entrega P.O.D. a través del servei On-Line de la nostra pàgina Web, a les 24-48 h d’haver sigut realitzada la entrega.

Atenció inmediata

La situació privilegiada de Meteor, dins del sector serveis i respecte a l’emplaçament de la seva empresa, ens permet una atenció inmediata de les seves sol·licituds de serveix alhora que un seguiment riguròs de les seves gestions per part del nostre personal de repartiment.

Dins de la nostra línia operativa, i segons el que està disposat a l’Estatut dels Treballadors, tot el nostre personal de moto està subjecte al règim general de la Seguretat Social.

Vídeo de presentació METEOR:

Avalats per 30 anys en el sector de la gestió, transport i distribució de documents i petita paqueteria a Barcelona.